TEHNOLOGIJE IGARA NA SREĆU

Pomoću testova funkcionalnog delovanja, statističkih i matematičkih osobina, programske opreme i interoperabilnosti proveravamo da li automati za igre na sreću, pomagala na stolovima za igre na sreću, uređaji za izvlačenje dobitnika,  informacioni sistemi, internet igre i druge tehnologije ispunjavaju zahteve zakonodavstava različitih zemalja

Zašto SIQ?
Nudimo sveobuhvatnu uslugu pošto osim testova igara na sreću možemo da izvedemo i sve ostale zahtevane testne postupke za proizvode tehnologija igara na sreću (EMC, LVD, ROHS itd.).
Imamo dovoljne laboratorijske i kadrovske kapacitete, a sve naše usluge možemo da izvedemo i na lokaciji naručioca. Nudimo globalnu pokrivenost svojih usluga, kratko vreme odziva i konkurentne i transparentne cene.
Iskusna ekipa stručnjaka pruža podršku već u fazi razvoja proizvoda što skraćuje, pojednostavljuje i pojeftinjuje postupak testiranja, sertifikacije i kontrole.
Redovno pratimo različita nacionalna zakonodavstva u vezi igara na sreću što našim klijentima obezbeđuje pravovremenu informaciju o svim suštinskim izmenama i novostima.

Copyright © 2015 SIQ. All rights reserved. Opšti uslovi obrade ličnih podataka